Hur gick det då?

Snart är man i Grekland =)

Ja vet inte men det kändes bra (alltså jobbintervjun). Nu är det bara att vänta och se, det bra är att jag inte behöver vänta sååå länge bara senast till måndag.

Fränt

Snygga klockor och de är smarta också. Man kan "ploppa" ur uret och byta armband. Tummen upp för det. Gissa om man blir sugen hohoho.. oj oj man får dem för 269 kr. Du hittar dem HÄR.

Jobb intervju

make an avatar

aaa.. hohoh  jag ska på jobb intervju imorgon kl 15.30. Vet inte riktigt hur jag ska känna mig, är både glad och skit nervis. Det första som kommer i upp i huvudet är VAD SKA JAG HA PÅ MIG? Kavaj och jenans eller "normla" kläder. Det är ju bra om man visar vem man är och så men ja kanske inte så att man ser luffig ut. Det är ju bra också att man gör ett gott intryck så att det kommer ihåg än och förhoppningsvis blir man annställd. Företaget jag ska till imorgon heter TA Group AB och jag kommer inte riktigt ihåg vad jag skulle göra men typ hjälpa till med en hemsida mm. Kul? om det verkar hohoho
Önska mig lycka till =)

W O W

Här sitter jag med hakan i knät. SKIT vad snygga hemsidor det finns!!! Blir verkligen inspirerad så nu vill jag bara lära mig allt som går. Checka detta (klicka på bilden för att komma till hemsidan):
Toyota har gjort en sådan cooolt sida. Är as IMPAD 
En blogg i anteknigs form, kul idé. Vill också ha så nu
Kul att det är två bloggar i en, kulkul
Såå fint gjort, verkligen i min stil
Vilket jobb! haha så kul och gullig
Apsnygga bilder!!
Kul meny som blir hela hemsidan...
som sagt jag är IMPAD

Summer

Jag vill ha shorts och linne! 
Ge mig sol och bruna ben!

Bilder från hm.se

Tripp (trapp trull) to london


Nu är jag klar med min blogg "moainlondon" där kan ni läääsa om alla roliga och spännande saker som jag hade för mig... heeheh typ! aja om ni :D

sÅ hiMMla bÄst!